#Näytätekosi 21.5.2021

Meillä Aktivistimummoilla on ilo olla mukana #näytätekosi -kampanjassa.


21.5. 2021 iso joukko ilmastoaktiiveja julkaisi Yes, we all need hope -musiikkivideon. Se muistuttaa meitä kaikkia siitä, että tarvitsemme konkreettisia ilmastotekoja NYT, jotta voimme säilyttää toivon ja turvata elämän myös tuleville sukupolville.

Aktivistimummoilla on juuri nyt, toukokuun ajan menossa #Kuntavaalit2021 -kampanja #MummotÄänestää. Kampanjassa muistutamme kuntapäättäjiksi tahtovia vastuusta, joka heillä on mm. lähiluonnon säilymisestä. Mummoja opastamme äänestään ehdokasta, joka ottaa ilmastonmuutoksen hillinnän ja luontokadon uhkan ihan tosissaan. Tule mukaan Aktivistimummoihin ja seuraa kampanjaamme Facebookissa.

Samaan aikaan toteutamme #Taimiteko -keräystä 4H -järjestön nuorten kanssa. Sen avulla istutamme uutta metsää, jotta saamme lisää hiilinieluja. #Mummonmetsä -keräys yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa tähtää siihen, että saamme Suomeen lisää koskematonta luontoa, joka on elintärkeää biodiversiteetin kannalta. Konkreettinen tavoite on kerätä varat nimikoituun mummonmetsään.

Lue lisää Näytä tekosi -kampanjasta https://www.enoprogramme.org/show-your-actions/

Edellinen
Edellinen

Millainen on aktivistimummon kuntavaaliehdokas?

Seuraava
Seuraava

Kunnilla iso vastuu kouluruokailusta