Aktivistimummot Luontomarssilla 18.3.2023

Nyt on aika muistuttaa päättäjiä siitä, miten heidän päätöksensä vaikuttavat lastenlastemme elämään! On aika siirtyä ilmastotavoitteista ilmastotekoihin.

Suomi on maailman vakaimpia, vauraimpia ja onnellisimpia maita. Suomalaisten tärkein ylpeyden aihe on suomalainen luonto. Mutta luontomme voi huonosti. Luontokato ja ilmaston kuumeneminen on pysäytettävä, jotta suomalaisille rakkaista maisemista ja hyvinvointivaltiosta voidaan pitää kiinni myös tulevaisuudessa.

Elämme viimeistä vuosikymmentä, jona voimme kääntää luontokadon luonnon elpymiseksi ja rajoittaa ilmaston kuumenemisen tasolle, jolla maapallo säilyy kaikille elinkelpoisena. Nämä kriisit on pysäytettävä yhdessä. Suomalaista luontoa voidaan suojella vain Suomessa. Luonto tarvitsee entistä vahvempaa turvaa ja Suomen tieteeseen perustuvista ilmastotavoitteista on pidettävä kiinni.

Rohkaisemme päättäjiä myös vaalikaudella 2023-2027 tekemään päätöksiä, jotka varmistavat riittävän tilan luonnolle ja takaavat riittävät päästövähennykset kaikilla sektoreilla. Ilmastokriisin ja luontokadon torjuminen on otettava huomioon kaikessa politiikan teossa.

Mummot, vaarit ja perheet! Lähdetään joukolla LUONTOMARSSILLE 18.3.2023.
Marssi järjestetään ainakin 15 paikkakunnalla. Mukana järjestelyissä on yli 20 järjestöä, sekä laaja joukko väkeä, joille ilmasto- ja luontoasiat ovat tärkeitä.

Helsingissä lähtö Senaatintorilta. Tavataan Aktivistimummot-porukalla Cafe Engelin edessä (Aleksanterinkatu 26) jo klo 12.50, jotta päästään kaikki yhteisessä tahdissa kulkemaan kohti Eduskuntataloa. Banderollit on. Plakaateja voimme itse kukin rustata. Katso 6 vaatimustamme Luontomarssin sivuilta. www.luontomarssi.fi Sieltä löydät myös paikkakunnat (Raaseporista Äkäslompoloon), joissa LUONTOMARSSI järjestetään.
Seuraa tapahtumaa Aktivistimummojen Facebook-sivuilta. Laita sivuille omat kuvasi marssilta.

Kuva: Anton Verho, Greenpeace

Edellinen
Edellinen

Äitienpäivälahjatoiveena ikimetsää

Seuraava
Seuraava

Aktivistimummot ja #LupausTalvelle